Бенефит програм
ОССИ и TraumRaum до усавршавања језика!

ОССИ и TraumRaum до усавршавања језика!

Сјајне вести стижу из Бенефит тима ОССИ-ја који је успео да вам и ове године у оквиру бенефит програма приближи услуге које нуди TraumRaum центар за учење језика уз велике попусте!

TraumRaum центар је школа језика која за циљ има промену у самом приступу учења и усвајања страних језика, а њена методологија се заснива на усвајању вештина за ефикасно учење, што пружа један сасвим другачији поглед на сам процес учења. Горепоменуте вештине се темеље на доказаним техникама из области психологије и методологије. Уз помоћ процене личности сваког ученика (у зависности од начина „упијања градива“), и начин представљања градива се прилагођава, дели и прелази путем менталних мапа и мнемоничких техника.

Ова школа жели да својим приступом учењу страног језика промени класичан приступ у усвајању страних језика, а баш због тога, ОССИ  и TraumRaum центар, у оквиру бенефит програма, вам доносе одређене попусте!

Наиме, пуноправни чланови имају 30% попуста, док активни чланови имају сјајних 50% попуста!

За више информација посетите сајт:  http://www.traumraumcentar.rs

У понуди школе су курсеви енглеског и немачког језика. Пре, као и након сваког одабраног курса, ради се тестирање знања, а након сваког завршеног курса ученик добија и сертификат. У случају курса енглеског језика, постоје регуларни, конверзацијски и стручни курс, а у случају немачког језика, регуларни редовни, регуларни убрзани и стручни.