ОССИ - EXIT авантура

OSSI

У жељи да прошири свој портфолио активности Организација Српских Студената У Иностранству (ОССИ) је покренула пројекат у сарадњи са организаторима Exit фестивала под називом „OSSI-Exit Avantura“. Циљ овог пројекта је да омогући нашим студентима у иностранству да кроз волонтерски рад стекну прилику да присуствују на самом фестивалу, те да кроз тимски рад упознају сјајне младе људе са којима ће ширити ОССИ поруку повезивања са другима.

У сараднји са  Exit фестивалом осмислили смо програм активности који подразумева да пријављени волонтери раде на прмоцији Exit фестивала у иностранству (односно у земљи у којој студирају), а за свој уложени труд буду награђени посебним стимулативним пакетима и непроцењивим волонтерским искуством. Овим пројектом желимо да пружимо могућност свим заинтересованим студентима да уз мало труда и залагања дођу на Exit фестивал.

Ово је идеална прилика да заинтересовани студенти стекну могућност да присуствују најбољем европском музичком фестивалу 2016. године (проглашен од стране водеће европске туристичке платформе "European Best Destinations”), да се незаборавно проведу и упознају са посетиоцима фестивала са свих страна света.

За пријављивање и све потребне информације контактирајте нас на t.lazarevic@ossi.rs