Стипендије

СТУДИРАЊЕ НА МАСТЕР ИЛИ ДОКТОРСКИМ СТУДИЈАМА НА УНИВЕРЗИТЕТУ BIRKBECK, UNIVERSITY IN LONDON, ОДСЕКУ SCHOOL OF ARTS

10.12.2016.
Аутор текста: | 

Рок: 16. фебруар 2017.

Одсек School of Arts универзитета Birkbeck, University in London, нуди 15 стипендија за студенте мастер и докторских студија. Стипендија може да буде пуна и делимична за студенте из свих земаља који уписују редовне или ванредне програме студија.

Стипендије се додељују истакнутим студентима универзитета. Могу да конкуришу сви студенти који уписују постдипломске студије на следећим смеровима:

• енглески језик и друштвене науке,
• историја уметности, кинематографија,
• журналистика и истраживање култура и језика,
• уметност и друштвене науке за докторски програм (English & Humanities, History of Art, Film, Media & Cultural Studies andCultures and Languages and Arts and Humanities Doctoral Programme).

Захтеви за кандидате:

1. Конкурисати могу сви кандидати који уписују истраживачки програм у трајању од једне године (редовно) или две године (ванредно).
2. Апликације студената из ЕУ и Велике Британије који аплицирају за ову стипендију, биће аутоматски разматрани и за ARS стипендију.
3. Формулар се може скинути са сајта организатора. Треба да га попуни кандидат и пошаље на SoAFA@bbk.ac.uk до 16. фебруара 2017. године. Осим овога, треба послати и два писма препоруке.

Више о програму на сајту организатора.