Вести

Позив за редовну седницу скупштине ОССИја

09.12.2016.

Вест да ће се Зимска ОССИлација одржати у Бањалуци, проширена је невероватном брзином! Задовољство нам је да се до сада за наше путовање пријавио велики број ОССИјеваца. Подсећамо вас да су места ограничена, те уколико желите да и ви будете део наше приче, пожурите са пријавама!

Поред свечаног дела ОССИлације, 23.12.2016. године, са почетком у 18 часова у Београду, у Свечаној сали Управе за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, одржаће се редовна скупштина Зимске ОССИлације.

На основу статута Организације српских студената у иностранству ОССИ и одлуке Управног одбора, ОССИ објављује:

Позив за редовну седницу скупштине Организације српских студената у иностранству

  1. Редовна скупштина ОССИја одржаће се 23.12.2016. године у Београду, Управа за сарадњу с дијаспором и Србима у региону, (улица Васе Чарапића 20), са почетком у 18 часова.
  2. За редовну седницу скупштине,  Управни одбор на одржаној седници 07.12.2016. године утврдио је следеће:

Предлог дневног реда

  1. Отварање седнице скупштине и извештај о раду ОССИја у претходном периоду
  2. Усвајање одлуке о именовању директора за локалне огранке
  3. Пројекат Повезивање младих Републике Српске и Републике Србије
  4. Усвајање финансијског извештаја за 2016. годину
  5. Разно

Седници Зимске ОССИлације, имају право да присуствују сви регистровани чланови на сајту организације. Обавештавамо вас да је неопходно да потврдите своје присуство на мејл ossilacija@ossi.rs са напоменом "Пријава за редовну скупштину".

За сва додатна питања можете нас контактирати на мејл ossilacija@ossi.rs или се обратити Страхињи Матејићу, потпредседнику наше организације на s.matejic@ossi.rs.