Вести

ОССИ је подржао акцију ”И ти си Деда Мраз”

14.12.2016.

Ускоро нам се ближе новогодишњи празници и без обзира да ли још увек верујете у Деда Мраза, предпостављамо да се увек с истим усхићењем радујете поклонима који чекају испод јелке. Нажалост, постоји велики број малишана који верују у новогодишњу магију и који и поред тога што су били послушни током целе године,  не пронађу своје поклоне.

Да не би било тужних лица, побринули су се наши пријатељи из Асоцијације за афирмацију културе АСК и Ротаракт клуба Скадарлија, који већ четврту годину за редом, брину о најугроженијим малишанима.

Ове године, они имају за циљ да прикупе 600 пакетића које ће поделити најмлађима из свратишта на Звездари и Новом Београду, штићеницима удружења ЦОЦИ - Брига о деци из Сопота, штићеницима Друштва за целебралну и дечију парализу Шумадија из Крагујевца, деци члановима удружења Живимо Заједно са Уба и ученицима школе Душан Дугалић која образује децу са сметњама у развоју са Врачара.

Акција је осмишљена тако што малишани пишу писма Деда Мразу, а онда се та иста писма излажу на званичној интернет страни акције, где сви заинтересовани могу пронаћи писмо и тако се бар привремено наћи у улози Деда Мраза. Стога, потребно је да посетите званичну страницу, изаберете конкретно писмо, припремите пакетић, а затим нам се обратите како би се договорили око преузимања пакетића који сте ви припремили како би измамили осмех неком од малишана и учинили да и даље верује у магију. 

Сусрет са Деда Мразом заказан је за 27. децембар. Након доделе пакетића, деца ће имати прилику да одгледају новогодишњу представу.

Више о догађају можете видети на овом линку.
 
ОССИ постаје Деда Мраз, а ви?