Вести

Потписан Меморандум о сарадњи са НИС-ом

26.02.2017.

 

У четвртак 23. фебруара, ОССИ је потписао Меморандум о сарадњи са Нафтном индустријом Србије а.д. Том приликом председник наше огранизације, Александар Јаковљевић је изјавио:

”Драго ми је да сам имао прилику да потпишем у име ОССИ-ја вероватно најважнији партнерски споразум. НИС је компанија која ради на остварењу два наша најбитније циља. Кроз своје програме помаже студентима да се образују у иностранству али и обезбеђује тим истим студентима радно место након завршетка студија. На тај начин компанија потпомаже образовање младих али и даје свој допринос процесу повратка.Сигуран сам да је данашње потписивање само почетак сарадње. ОССИ је припремио веома амбициозан план за 2017. годину и надамо се да ћемо убрзо моћи све ОССИјевце и заинтересоване студенте да позовемо на први од многих заједничких скупова”.

У име Нафтне индустрије Србије, споразум је потписала др Снежана Лакићевић, менаџер за сарадњу са универзитетима, образовним и научним институцијама у НИС-у. ОССИ ће и у будућности наставити да гради партнерске односе и тиме обезбеђује прилике младим људима да покажу своје знање и таленат.