Вести

Фото конкурс ”Студирање у иностранству и ја”

22.03.2017.

Уколико студирате у иностранству, верујемо да нисте одолели да забележите неке посебне тренутке, или да пошаљете најближима слике факултета, града, оног сладоледа од чоколаде, или можда тај заштитни знак града у коме живите.

Временом, ваша инстаграм галерија полако постаје разнобојна уметничка галерија, која привлачи погледе многих. И полако, од студента постали сте фотограф. Није ни битно да ли сте професионални фотограф, или фотограф ”аматер” који се труди да сликама сачува битне моменте. И не, не морате да имате најскупљу опрему, довољно је да направите фотографију која описује вас и ваше студије.

Уколико сте се пронашли у овом тексту, позивамо вас да се пријавите на наш конкурс и пошаљете нам фотографију која описује студирање у иностранству из вашег угла. Та фотографија може да буде слика вас, вашег града, тог напитка који је ваш сапутник током испитних рокова, или било чега што вас инспирише. Избор је на вама.

Фотографије које буду пристигле на конкурс ће бити објављене на изложби приликом Summer Networking Event-а, а све што је потребно је да пошаљете фотографију на мејл konkurs@ossi.rs са местом одакле је фотографија, као и вашим именом и презименом.