Вести

Summer Networking Event 2017

22.06.2017.

 

Лето је почело и стижу нам добре вибрације, али ипак оне најбоље долазе путем традиције! Још један у низу Summer Networking Event се приближава, и то 29. јуна у 19 часова на шестом спрату Београђанке!

Организација српских студената у иностранству и Кровна организација младих Србије заједничким снагама представљају овогодишњи SNE, који ће се потрудити да поносно настави трогодишњи низ успеђне летље мреже.

Овогодишљи догађај, поред старе добре традиције повезивања младих, доноси и једну нову идеју: спајање генерација. Осим што ће млади људи имати прилику да се боље упознају, размене искуства и добре идеје, овогодишња летња мрежа  има за циљ да повеже и различите генерације и на тај начин разбије узајамне стереотипе које млађи и старији стварају једни о другима.

Поред добре забаве, смеха и незаборавног погледа на град, догађај ће увеличати представници културног и уметничког живота као и припадници академских кругова. Поред представника ОССИја и КОМСа, присутнима ће се обратити и академик Димитрије Стефановић, музиколог и генерални секретар САНУ-а.

Позивамо вас да будете део летње мреже и тиме овековечите трећи у и низу SNE, а уз бројна изненађења, музику и освежење, ОССИ и КОМС вам гарантују незаборавно вече и нова пријатељства!