Вести

Октобарска револуција у знању - школа јавног наступа за студенте

18.10.2017.

Овог октобра опробајте се у једној сасвим новој револуцији – Октобарској револуцији у знању! Институт Main Point и Удружење за развој културе јавног говора „Изражајност“ позивају вас на овај занимљив и необичан програм едукације, то јест курс јавног наступа за студенте.

Јавни наступ не подразумева само говорење пред великим аудиторијумом; он је свуда око нас. У свим фазама живота присутна је потреба за наступањем – од полагања испита на факултету, преко разговора за посао, до држања презентације у фирми. Начин на који представљамо себе и своје идеје заправо ствара наш успех. У професионалном животу, то више није ствар личног избора, већ је то један од важних предуслова за напредовање у каријери. Уз помоћ овог курса, добићете одговоре на следећа питања: како да савладам трему пред наступ; како да користим глас и говор на најефикаснији начин; како да говор тела оставља професионалан и позитиван утисак; како да оно што изговарамо буде динамично и сугестивно и сл..

Курс ће се одржавати викендом, у периоду од 21.10. до 11.11.2017. године, а трајање курса укупно износи 12 часова. Рад се врши у малим групама, па је стога приступ индивидуализован сваком полазнику. Након уводних предавања, приступа се вежбама и симулацијама у којима сви учесници имају могућност да увежбају наступ пред публиком. Саме вежбе се снимају и анализирају.

Курс ће се одржавати у Карађорђевој 71, у Београду, а предавачи су Слободан Роксандић, дипломирани глумац и мастер комуниколог, и Марко Миловановић, дипломирани глумац.

Акцијска цена курса јесте 90€ (плаћање у две рате). Пријаве се врше на mladi@mainpoint.edu.rs . Потребно је послати име, презиме, факултет, годину студија и број телефона. Право учешћа имају студенти основних, мастер и докторских студија. Све информације можете добити на број телефона 0648937203.