Вести

Messer Tehnogas - наш партнер у 2018. години!

31.01.2018.

Обећали смо вам изненађења и само лепе вести у новој години, а радосна вест за месец јануар јесте да је ОССИјев партнер за 2018. годину Messer Tehnogas!

Као део Messer Group од 1997. године, Messer Tehnogas водећа је компанија за производњу и промет индустријских, медицинских и специјалних гасова и пратеће опреме, као и опреме за сечење и заваривање са производним погонима, пунионицама и продајним центрима широм земље!


Производи се примењују у скоро свим гранама индустрије, а компанија подстиче развој и побољшање процеса у индустрији челика и метала, металургији, хемијској и петрохемијској индустрији, индустрији хране и пића, фармацеутској индустрији, аутомобилској индустрији, индустрији електронике, медицини, кућној нези, сечењу и заваривању, обради воде и екологији и научним истраживањима.


Допринос компаније у образовању огледа се у сарадњи са Министарством просвете и Заводом за унапређивање образовања, креирањем новог образовног програма „Машински техничар за репартуру“, који постоји у, за сада, пет средњих школа. Такође је продубљена и сарадња са Машинским факултетом Универзитета у Београду, па је формиран смер „Заваривање и заварене конструкције“ у оквиру ког компанија стипендира најбоље студенте смера.

ОССИ тим се радује успешној, будућој сарадњи са компанијом Messer Tehnogas која ће се огледати кроз много заједничких акција, пројеката и позитивних иновација!