Мени
X
слика

Окупљање ОССИјеваца у Француској!

Потреба за унапређењем структуре већ постојећег огранка ОССИ Париз у ОССИ Француска постоји већ дуже време, у циљу обједињавања српских студената у читавој Француској, а прави моменат за преиначење било је окупљање, одржано 30. априла у 19 часова у Српском културном центру у Паризу.

Сам догађај је допринео упознавању чланова и гостију (којих је било оквирно око педесет) са новим водећим Одбором, који је организвао горепоменути догађај. Одбор руководе Јован Недељковић (студент економије на Универзитету Сорбона) и Андреј Ковачић (студент политичких наука на Универзитету Колумбија) на месту председника Одбора, Вања Божић (студент економије на Универзитету Сорбона) на месту секретара и Јован Стојановић (студент економије на Универзитету Сорбона) као благајник огранка ОССИ Француска.

Циљ новог Одбора јесте подизање огранка на виши ниво, план организовања пројеката који би олакшавали српским студентима тражење послова као и многобројна будућа окупљања.

Догађај је био пропраћен музичким програмом уз пијанисткињу Ању Радиновић и сопрано Софију Петровић, која активно наступа у опери. Након тога, излагали су се претходни и будући ОССИ пројекти и планови. Званични програм се завршио у 22 часа, док се дружење наставило у оближњем бару.

 

Подели на друштвеним мрежама:
Ознаке:   , ,

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја