Мени
X
слика

НАЈАВА ЗИМСКЕ ОССИЛАЦИЈЕ

Зимска ОССИлација је већ традиционални догађај ОССИја, која ће ове године обележити почетак рада новог одбора. Она ће управо бити и показатељ колико је новим члановима одбора стало до одржања дугогодишњег идентитета ОССИја, репутације и наравно јачања саме организације. На јубиларни, 20.рођендан организације, нови одбор је себи зацртао велике циљеве: од стварања веће мреже, јачег умрежавања студената, већег броја пројеката, нових брошура па све до нових локалних огранака. “Није лако када вас људи не познају и када још увек немате толико искуства колико бисте желели”. Задатак није лак и изазови су велики, а одговорност и наслеђе од претходних 20 година су само додатни притисак.

Зимска ОССИлација која је пред нама биће нешто сасвим ново, а симбол ће постати упознавање и заједнички рад. Планирана је дводневна ОССИлација крајем децембра која ће, за разлику од претходних, бити претворена у велико стратешко планирање ОССИја.
,,Циљ је да се скупи стотинак ОССИјеваца, да заједно одемо негде, највероватније на Фрушку Гору и заједничким снагама уз два дана доброг дружења заправо створимо и ојачамо визију ОССИја” , рекао је нови председник, Александар Љубомировић.

,,ОССИ је мрежа, ми смо ту због студената, нису ту студенти због нас. Циљ је да кроз два дана интересантних радионица, дебата и полемика сви изађемо као победници а да ОССИ добије свој дугорочни план деловања. Тако ће се и људи упознати са нама и видети да смо ми, баш као и сви они, само студенти који са њима деле њихове проблеме, тешкоће и идеје”, рекла је Ирина Тарбук, директорка за медије.
Остало нам је да сачекамо нове информације које ћемо добити од новог одбора у некој од наредних недеља и да се полако већ припремамо за овај велики догађај.

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја