Мени
X
слика

ОССИ Холандија и Белгија

Локални огранак у Холандији

Локални огранка у Холандији се састоји од нешто више од 50 српских студената, који студирају у многобројним градовима Холандије. Почевши од Амстердама, Хага, Тилбурга, Еиндховена, Гронингена то Мастрихта. С обзиром да је огранак тек недавно успостављен, прво окупљање је одржано у Амбасади Републике Србије у Хагу 23. новембра 2018. Окупљања у Амбасади у будућности одржаваће се два до четири пута годишње. Сходно томе, ОССИ огранак у Холандији се поноси својом успостављеном сарадњом са Амбасадом.

Стипендије за студирање на холандским факултетима се углавном налазе на веб страницама самог факултета. Преглед стипендија можете погледати на страницама Study in Holland, Scholarship Portal и Scholarship for Development. Локални огранак у Холандији је тренутно у процесу успостављања и убрзаног раста, и сходно томе, више информација о огранку можете очекивати у будућности.

Локални огранак у Белгији

Локални огранак у Белгији се састоји од 10ак студената. Огранак у Белгији је тренутно у фази успостављања и кроз пар месеци, више информација о огранку ће бити доступне. Такође битно је напоменути да је у прошлости огранак сарађивао са Амбасадом Републике Србије у Бриселу, и поновно успостављање исте се очекује у будућности.

Уколико желите да сазнате више информација о локалним огранцима или имате икаквих питања о студирању у Холандији или Белгији, можете се придружити Фејсбук групи ОССИ Белгија и Холандија или се послати поруку путем електронске поште координатору локалних огранака Анђели Драганић.

 

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја