Мени
X
слика

ОССИ Норвешка

ОССИ Норвешка је локални огранак Организације српских студената у иностранству у Краљевини Норвешкој. На територоји Норвешке студира више од 500 српских студената. Највећи број наших чланова живе у Ослу, Бергену и Тронхајму.

ОССИ Норвешка је недавно основан (2018) огранак, који је у повоју и чији тренутни циљ је да 1) окупи нове чланове и 2) оствари сарадњу са локалним компанијама које би омогућиле стручне праксе за студенте током студирања.

ОССИ Норвешка организује окупљање српских студената у Ослу једном по семестру. На овим састанцима студенти имају прилику да се међусобно упознају и развију нове идеје о будућем раду организације. Окупљања ће се одржавати у згради амбасаде Републике Србије у Ослу и догађај је отворен за све садашње или бивше студенте српске националности у Норвешкој.

Сви наши студенти који желе да се укључе у рад локалног огранка или су им потребне било какве информације у вези са студирањем на територији Норвешке, могу се радо јавити председнику локалног огранка Нини Зорић или поставити питање у оквиру Facebook групе.

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја