Мени
X
слика

ОТВАРАЊЕ НОВОГ ОГРАНКА ОССИ ИТАЛИЈА!

Добре вести се ових дана само нижу!

У суботу 25. новембра сa почетком у 11 часова у Генералном конзулату Републике Србије у Милану (Via Pantano 2, 20122, Milano) свечано ће бити отворен још један локални огранак наше организације!
Истовремено, велики задатак одбора али понајвише наше директорке за локалне огранке био је избор председника новог огранка. Одлучено је да то буде Ања Матејић, студентикња на Универзитету Бокони у Милану.

,,Јако сам поносна на отварање новог локалног огранка! Сматрам то великим успехом наших студената у Италији и драго ми је да смо успели у намери да их окупимо! Цео одбор је јако задовољан и искрено верујем да ће ОССИ Италија својим активностима у наредном периоду да покаже свој пун потенцијал”, рекла је Сара Кљајић, директорка за локалне огранке. Додала је и да Аљу Матејић очекује напоран рад али и да искрено верује да ће се добро показати на позицији председнице.

,,Ања је врло способна, од ње се очекује пуно, али увек ће имати нашу подршку и помоћ, у било ком тренутку”, нагласила је Сара.

Позивамо све наше  студенте у Италији да нам се придруже 25. новембра како бисмо заједно обележили почетак рада нашег огранка у Италији!

Пријавите долазак на info@ossi.rs!

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја