Мени
X
слика

ОТВОРЕН НОВИ ЛОКАЛНИ ОГРАНАК ОССИ ИТАЛИЈА!

У суботу 25. новембра 2017. године у просторијама Генералног конзулата Републике Србије у Милану, Организација српских студената у иностранству (ОССИ) свечано је отворила нови огранак под називом ОССИ Италија, чији ће центар бити у Милану. Пристунима се испред конзулата обратио господин Иван Лоренцин, вицеконзул Републике Србије у Милану, а потом су испред ОССИја говорили Ања Матејић, новоизабрана председница ОССИ Италије и Никола Костић, директор за финансије и унутрашње послове у ОССИју
Господин Лоренцин је пожелео успешан рад огранка и напоменуо да је ОССИ Италија прва српска организација на северу Италије која окупља Србе и организује догађаје који за циљ имају бржу интеграцију српских студената у Италији и промоцију Србије и њене културе.
Ања Матејић је у свом обраћању представила план и програм огранка, као и циљеве за наредни период. Никола Костић је присутне упознао са радом организације, пожелео им успешне студије и позвао да постану чланови ОССИ глобалне мреже.

Након званичног отварања, чланови новооснованог огранка наставили су дружење у локланом ресторану и у нефромалној атмосфери разговарали о будућим пројектима.
Цело отварање пратила је изразито позитивна атмосфера и присутни су показали ентузијазам и велику заинтересованост за будућност и рад новог локалног огранка. Сам конзулат стао је иза огранка и подржао циљеве и идеје која наша организација активно промовише. Остаје да видимо будући напредак и успон ОССИ Италије, пред којом је велики задатак. Такође, пожелели бисмо пуно среће Ањи Матејић у будућем раду и изазовима који је очекују на том путу.

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја