Мени
X
слика

ПРОЈЕКАТ ,,ДИПЛОМАТСКИ ПОТЕНЦИЈАЛ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ”

Организација српских студената у иностранству (ОССИ) у сарадњи са Центром за међународне односе и културну сарадњу (ЦеМОКС) спроводи једногодишњи пројекат под називом „Дипломатски потенцијал Републике Србије“.

Пројекат ће бити представљен 25. октобра 2017. године, са почетком у 18:30 часова, у свечаном холу Факултета за дипломатију и безбедност. Званицама, међу којима ће бити представници дипломатског кора, чланови академске заједнице и представници привредних удружења, ће се обратити представници ЦеМОКС-а и ОССИ-ја.

Пројекат има за циљ да на интердисциплинаран начин представи дипломатско и историјско наслеђе српске државе, као и тренутке капацитете дипломатске активности Републике Србије, нарочито у погледу будућих изазова на Балкану, али и у погледу дигиталног прогреса и геополитичких превирања. Састоји се од више етапа и фаза у оквиру којих ће академска и шира јавност имати прилику да се упозна са главним тенденцијама у међународним односима и дипломатији Републике Србије. Неке од фаза су – ,,Писци у дипломатији”, ,,Млади у иностранству” и ,,Дигитална дипломатија”.
Уколико желите да присуствујете догађају отварања, молимо Вас да своје присуство потврдите најкасније до понедељка (23.10) на мејл – info@ossi.rs (написати своје име и презиме). Без потврде доласка, улаз на отварање неће бити могућ из безбедоносних разлога.

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја