Мени
X
слика

Стипендије и програми – Универзитет Вестминстер

Лондонски Универзитет Вестминстер отвара конкурс за дипломске студије намењен будућим студентима који потичу из земаља у развоју, међу којима је и Србија. Конкурс је отворен за све курсеве који постоје на овом универзитету. Дугачак списак програма доступан је на сајту универзитета.

Сам универзитет поседује дугу традицију високог образовања како у Лондону, тако и у целој Великој Британији. На појединим ранг листама универзитета последњих година, Вестминстер се котира међу чак 40 универзитета у свету за изизетан допринос академском истраживачком раду.

ОССИ

Универзитет Вестминстер

Пре аплицирања за стипендију, заинтересовани треба прво да аплицирају за жељени курс. По пријему на курс, за конкурисање за стипендију потребно је прво преузети и попунити формулар, затим га послати поштом са свим осталим потребним документима. Формулар и информације о потребним документима можете наћи на следећем линку.

Наведени критеријуми који се при пријави рачунају јесу добар академски успех, потенцијал за напредовање и финансијска ситуација.

Рок за пријаву је 31. мај.

Подели на друштвеним мрежама:

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја