Мени
X
слика

Стипендије за мастер студије на Универзитету у Единбургу!

Универзитет у Единбургу је отворио пријаву за Ailie Donald стипендију за постдипломске студије у области енглеске и историјске лингвистике у склопу школе за Филозофију, Психологију и језичке науке. Циљ ове стипендије је да омогући студентима било које националаности квалитетно образовање и да их охрабри у њиховим намерама да се образују у иностранству.

Универзитет у Единбургу, основан 1582. године је шести најстарији Универзитет на енглеском говорном подручју и један од најстаријих Универзитета у Шкотској. Универзитет настоји да шири знање и интегрише иностране студенте. Сви кандидати морају имати диплому завршених осноних академских студија.

Опис стипендије:

Рок за аплицирање: 27. јул 2018. године

Стипендија је намењена студентима који желе да аплицирају за постдипломске студије у области енглеске и историјске лингвистике са Психологијом, Филозофијом и језичким наукама.

Стипендија покрива трошкове домаћих и страних студената током једне академске године. За ванредне студенте стипендија ће трајати две године са циљем да подржи академски напредак. Износ школарине за стране студенте који не добију стипендију, а који ипак желе да упишу мастер на Универзитету у Единбургу разликује се од школарине за домаће студенте, о чему ће бити додатно информисани након аплицирања.

Број расположивих стипендија: Није познат

Националност: Међународни студенти

Квалификованост за аплицирање: Сви страни студенти имају могућност да аплицирају

Језички захтеви: Студентима којима енглески језик није матерњи потребна је диплома из енглеског језика; страни студенти се могу сусрести са специфичним употребама језика с обзиром да је предмет студија Лингвистика, као и са додатним језичким захтевима које је потребно испунити у циљу добијања стипендије. Пријава се врши онлајн путем.

Сви они који желе да аплицирају могу се додатно информисати  у наведеном линку:

http://scholarship-positions.com/ailie-donald-bursary-for-masters-students-at-university-of-edinburgh-uk-2014-2015/2014/05/12/

Пре него што попуните онлајн пријаву, неопходно је да се региструјете на сајту Универзитета у Единбургу:

https://www.ed.ac.uk/information-services/computing/computing-infrastructure/authentication-authorisation/ease

https://www.ed.ac.uk/student-funding/postgraduate/uk-eu/university-scholarships

Подели на друштвеним мрежама:

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја