Мени
X
слика

Ванредна седница скупштине ОССИ-ја

На основу члана 23 Статута Организације српских студената у иностранству, тренутни Одбор сачињен од Александра Љубомировића на месту председника, Катарине Грек на месту вршиоца дужности потпредседника, Николе Костића на позицији директора за финансије и унутрашње послове, Ирине Тарбук на месту директора за медије и Саре Кљајић на месту директора за локалне огранке уз присуство ревизора Бориса Шеварике расписује позив за ванредну седницу Скупштине Организације српских студената у иностранству.

Седница ће се одржати 10. јуна са почетком у 17:30 часова на шестом спрату Београђанке (Масарикова 5, Београд) у оквиру просторија Канцеларије за младе. Позивамо све ОССИјевце да присуствују заседању ванредне скупштине а уколико појединци нису у могућности да се појаве уживо на седници, могуће је укључити се преко Скајпа.

Подсећамо вас такође да, за потребе гласања неопходно је да будете регистровани чланови на новом сајту.

Потврде присуства можете послати на нашу мејл адресу info@ossi.rs а уколико ћете се на седницу укључити путем Скајпа молимо вас да нам у оквиру мејла потврде доставите своје Скајп име како бисмо вас додали у конверзацију.

Рок за пријаву за присуство је 8. јун 2018. до 23:59.

Дневни ред седнице можете пронаћи овде.

Подели на друштвеним мрежама:

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја