Мени
X
слика

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ – ЗИМСКА ОССИЛАЦИЈА И СТРАТЕШКО ПЛАНИРАЊЕ 2017.

Зимска ОССИлација се ове године састоји из два дела: свечаног који ће се одржати у петак 22. децембра са почетком у 14 часова у просторијама Матице српске у Новом Саду и великог стратешког планирања ОССИја које ће бити организовано у хотелу ,,Норцев” на Фрушкој Гори од 22. до 24. децембра.

Наиме, ОССИ је предвидео свечани део и стратешко планирање као ЈЕДАН ВЕЛИКИ ДОГАЂАЈ и тако је заједнички организован превоз у петак до Новог Сада, након свечаног дела до хотела ,,Норцев” и на крају у недељу повратак за Београд. Такође смо вам споменули да је неопходно да уплатите износ од 2000 динара како бисте присуствовали комплетној дводелној зимској ОССИлацији (урачунат превоз као и два ноћења у хотелу са пуним пансионом).

Међутим, обзиром на чињеницу да неки од вас можда нису у могућности да нам се одмах прикључе као и на чињеницу да ће неки од вас бити присутни само на стратешком планирању, дошло је до ИЗМЕНА у ФОРМУЛАРУ за пријаву учешћа као и у ИЗНОСУ ЗА УПЛАТУ.

НОВИ ФОРМУЛАР: https://goo.gl/forms/QjIFO0ELsaiBIieG3

ПОЈАШЊЕЊЕ О ИЗНОСУ ЗА УПЛАТУ:

1.УКОЛИКО ИДЕТЕ НА ОБА ДОГАЂАЈА (превоз је комплетно покривен, бићете део и свечаног дела и стратешког планирања) уплаћујете ПУН ИЗНОС ОД 2000 ДИНАРА

2.УКОЛИКО НАМ СЕ ПРИДРУЖУЈЕТЕ НА СТРАТЕШКОМ ПЛАНИРАЊУ (почиње у петак увече 22. децембра око 18 часова и траје до недеље 24. децембра) уплаћујете ИЗНОС ОД 1500 ДИНАРА (превоз до хотела вам није обезбеђен али повратак за Београд у недељу 24. децембра је организован)

3.УКОЛИКО ДОЛАЗИТЕ САМО НА СВЕЧАНИ ДЕО ЗИМСКЕ ОССИлације (петак 22. децембар од 14 часова у Матици српској у Новом Саду) уплаћујете ИЗНОС ОД 700 ДИНАРА (превоз из Београда до Новог Сада је организован тог дана око 12 часова али вам повратак истог дана за Београд неће бити обезбеђен)

Користимо прилику да вам се извинимо на неочекиваним изменама и искрено се надамо да ћете присуствовати нашим догађајима и тиме увеличати још једну зимску ОССИлацију у склопу које ће ОССИдобити свој дугорочни стратешки план!

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја