Мени
X
слика

ЗИМСКА ОССИЛАЦИЈА И СТРАТЕШКО ПЛАНИРАЊЕ ОССИЈА!

Већ смо вам рекли да је зимска ОССИлација ове године нешто другачија?
Време је да вам откријемо детаље!

По први пут, зимска ОССИлација ће добити нови и другачији организациони концепт!
Поред свечаног дела, који је планиран за петак 22. децембар у Матици српској у Новом Саду, ОССИјевци ће имати прилику да након свечаног дела, од 22. до 24. децембра, учествују у првом великом стратешком планирању организације!

Свечани део зимске ОССИлације одржаће се у петак 22. децембра са почетком у 14 часова у просторијама Матице српске у Новом Саду. Превоз до Новог Сада из Београда планиран је око 12 часова тог дана. Након свечаног дела, сви ОССИјевци ће се организованим превозом упутити у хотел ,,Норцев” на Фрушкој Гори где ће се током два дана активно посветити првом стартешком планирању наше организације!
Где је ОССИ данас? Шта смо до сада постигли? Где постоји простор за напредак? Каква је будућност ОССИја? На шта би тимови и сектори требало више да се фокусирају у свом раду? Ово су само нека од бројних питања на која ћемо заједничким снагама покушати да одговоримо током једног децембарског викенда, који ће бити испуњен пре свега добром енергијом!

Циљ је повезивање, упознавање, боља и лакша комуникација између активних чланова и одбора и између самих студената. Сви ми делимо исте проблеме, међу нама не постоје баријере и разлике, а стратешко планирање је ту да нас додатно зближи и помогне нам да ОССИ подигнемо на још већи организациони ниво!

Уколико желите да будете део наше зимске ОССИлације и стратешког планирања, неопходно је да попуните овај формулар и да своје присуство потврдите уплатом у износу од 2000 динара на следећи рачун. У износ су урачунати превоз као и два ноћења у хотелу са пуним пансионом.
Не чекајте ни секунд, продружите нам се у новој зимској авантури!

Подели на друштвеним мрежама:
Ниједно обележавање није пронађено!

Молимо активирајте неки виџет

© Copyright 2018 Организација српских студената у иностранству. Израда и дизајн: Технички и Дизајн тим ОССИја