Догађаји

Консултације са младима – Млади у покрету 2020


Консултације са младима из иностранства ће окупити представнике/це младих из иностранства.

Прочитај више

Зимска ОССИлација 2019


Бања Лука, други највећи град у Босни и Херцеговини, познате је и по најстаријој хидроелектрани на Балкану. Тренутно броји 1000 кафића и ресторана, и познат је чак у Берлину. Наиме, у Берлину се налази један алтернативни клуб са именом "Бања Лука". Знате ли ви још нешто о Бањој Луци? Ми морамо да се похвалимо да смо доста дога и научили на нашој Зимској ОССИлацији 2019 и ову предивну и успешну ОССИ годину завршили на најлепши могући начин.
Прочитај вишеОССИлација 2019


Звецкање чаша. Кикот. Шкљоцање апарата. Дивне хаљине. Озбиљна одела. Руковање. Поздрављање особе коју нисте видели дуго. Ред столица. Микрофон. Свечана сала.

Наслућујете ли о чему је реч? Наставићемо низ.
Прочитај вишеSummer Networking Event 2019


Овогодишњи Summer Networking Event уприличен је 28. јуна на шестом спрату Београђанке у Масариковој улици у Београду.
Прочитај више

ОССИ Окупљања


Зима још увек није дошла, некима је семестар још увек у току а неки се тек загревају за испитне рокове.
Прочитај више

Летња ОССИлација 2018


Време је за још једну добро познату традицију!
Прочитај више

ОССИ на Трећем регионалном форуму младих


У Новом Саду од 29. јуна до 1. јула одржао се Трећи регионални форум младих (Regional Youth Forum) који је окупио младе лидере, студенте и социјално активне појединце из земаља Западног Балкана и коме сам имала част да присуствујем као потпредседник Организације српских студената у иностранству.
Прочитај више

Summer Networking Event 2018


У недељу 1. јула на тераси 6. спрата Београђанке (Масарикова 5/6) са почетком у 19 часова одржана је четврта по реду летња мрежа Summer Networking Event 2018.
Прочитај више

Stronger links, better opportunities: Networking of Serbian students in Germany


У петак, 1. децембра 2017. године, у „Sirius Facilities“ конференцијском центру у Минхену је захваљујући иницијативи ГИЗ-а (Немачко удружење за интернационалну сарадњу/Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) у сарадњи са ОССИјем одржан догађај „Stronger links, better opportunities: Networking of Serbian students in Germany“ са циљем да повеже српске студенте у Немачкој и представи им значај међусобног умрежавања како за успешан ток њихових студија тако и за даљи развој њихових каријера у Републици Србији или иностранству.
Прочитај више

Balkan Youth Forum


Сусрет младих успешних људи, студената, професора али и амбасадора са Балкана обележио је први Balkan Youth Forum одржан у сарадњи Организације српских студената у иностранству и Јејл Универзитета.
Прочитај више